Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Bezoek de Debugging in WordPress-pagina voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /customers/9/7/8/wonenintoscane.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3606 Woning kopen | Wonenintoscane

Woning kopen

Het onmiddellijk inschakelen van een expert bespaart u tijd en geld

Een woning zoeken in Toscane: hoe begin ik eraan?

Als u de Italiaanse taal niet kent of niet in Italië woont dan is het niet zo evident om er een geschikte (vakantie) woning te bemachtigen. U kunt uw zoektocht beginnen met het raadplegen van de sites van verscheidene makelaars op internet. Na enkele woningen te hebben geselecteerd kunt u ter plaatse met enkele makelaars de geselecteerde woningen bekijken en hopen dat uw droomwoning erbij zit.

Mijn ervaring toont echter dat 1 bezoek onvoldoende is. Een woning aankopen in het buitenland vergt geduld en het is noodzakelijk om onmiddellijk gespecialiseerde vaklui erbij te betrekken die u info kunnen geven met betrekking tot eventuele verbouwingen, bijkomende kosten, technisch advies, …

Een kleine investering die u achteraf dubbel en dik terug wint. Beeldt u zich maar in dat u een woning koopt waaraan u een uitbreiding of zwembad wilt realiseren en na aankoop te weten komt dat dit niet is toegestaan!

 

Belang van een vertrouwenspersoon

Daarom is het handig om een vertrouwenspersoon ter plekke te hebben, iemand die de taal en de gebruiken kent en die u in contact brengt met betrouwbare makelaars die reeds jaren de Italiaanse woonmarkt op de voet volgen en die u, vooraleer af te reizen naar Italië, in uw eigen thuisland reeds een select bod kunnen aanbieden van de beschikbare woningen.

 

Nood aan technisch advies?

Hebt u een eigendom op het oog maar hebt u twijfels met betrekking tot de degelijkheid van de structuur, renovatiekosten en dergelijke of hebt u nood aan een technisch advies? Na een inspectie ter plaatse wordt een klein dossier opgesteld, bestaande uit een fotoreportage of film, bouwtechnische beschrijving en raming van de renovatiekosten.

Wenst u hierover meer info neem dan gerust contact op?