Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Bezoek de Debugging in WordPress-pagina voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /customers/9/7/8/wonenintoscane.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3606 Getuigenissen | Wonenintoscane

Getuigenissen

Wie u is voorgegaan

De Italiaanse stielmannen zijn goed, ze proberen misschien iets te vaak de gemakkelijkste oplossing te kiezen, maar als je voet bij stuk houdt, zetten ze hun beste beentje voor. Zeker als ze merken dat er een professional tegenover hen staat, niet zomaar een “straniero” met onmogelijke bevliegingen en eisen.

Wim Roels – Anna Becu (Brussel)

Een complex renovatieproject in Toscane vanuit België opvolgen kan een echte calvarietocht zijn, vooral wanneer de opdrachtgever een buitenlander is zonder enige voet in Toscane. Een constante werfopvolging, controle van de kosten en opvolging van het budget blijken hierbij van het grootste belang wil men geen kater overhouden aan de investering.
Deze voorwaarden worden perfekt opgevolgd door Ing. Gunther Desaever, een betrouwbare, correcte persoon die de werf opvolgt alsof het zijn eigen project betreft, waardoor wij ons leven in België kunnen verderzetten zonder slapeloze nachten.
Ignace Vandenabeele – Isabelle De Bruyn (Gent)

Als Belgische makelaar in Umbrië maak ik nu reeds 5 jaar gebruik van de professionele diensten van Ing. Gunther Desaever om de bouwtechnische toestand van enkele te renoveren panden te evalueren alsook om een prijsraming op te maken van de renovatiekosten. Zijn passie voor renovatie en bouwtechnische kennis zijn maar enkele van zijn pluspunten.
Greta Phlix (Terni)

Gunther was very helpful and knowledgeable.

Tony Murtagh (Ierland)